Over

Uw zonnepanelen in een handomdraai!

Investeer nu in uw toekomst.

Zonnepanelen blijven een rendabele investering, zelf zonder subsidies.

Terwijl elektriciteit elk jaar duurder wordt, bespaart u op uw energiefactuur! Want de 100 % groene stroom die u opwekt met uw zonnepanelen en gebruikt gaat u niet moeten betalen!

Luminus biedt u de mogelijkheid om uw investering om te zetten in energie die winstgevend is, voor u en voor onze planeet. En met Luminus kiest u voor een solide partner, voor kwaliteit en service. Investeer nu in de toekomst.

Jaren ervaring 

Luminus doet meer dan alleen gas en elektriciteit leveren. Sinds 2014 plaatsen we ook zonnepanelen installaties. Dat doen we via onze dochterondernemingen en zorgvuldig geselecteerde partners. Zo kunt u altijd rekenen op een installateur die kan buigen op een jarenlange ervaring. En deze technische vakkennis combineren we met de gekende Luminus service: een 24/7 noodcentrale, een makkelijke facturatie en een handige website. 

 

Uw zonnepanelen in een handomdraai

Via deze website kunt u snel een goed idee krijgen van hoeveel een zonnepanelen installatie u zou kosten. Als het gaat over een gewone installatie van zonnepanelen kan alles gewoon online gebeuren: van een eerste snelle berekening over een bindende offerte tot het afsluiten van de aankoop. Alles gaat vlot en snel als het moet.